Wednesday, December 23, 2009

iluvislam.com KPO 09' krew ILI


Assalamualaikum....
apa kabar sahabat ku sekalian....lupe bertanya kabar kalian pada post sblmnye...terutama pd mereka2 yg sudi follow blog sy...moga sedikit manfaat dpt dikongsikn bersama...
Alhamdulillah, hampir 3 minggu KPO iluvislam 09 melabuh tirai...namun, sy baru melakar coretan di blog...kekangan masa serta kemalasan yg melanda menyebabkan sy biarkan blog ini tidak di update sebegitu lama...mula la mendengar paksaan dari sesetengah pihak (terutama cik yani) yg menggesa sy mengupdate blog...
Berbalik semula kisah KPO, Alhamdulillah semuanya berjalan lancar walaupn ade juga sedikit masalah dan kekeliruan berlaku...biasa lah, first time diadakan dan masih dalam peringkat pembelajaran...peserta yg hadir tidak seramai yg memberi nama, namun program ini tetap meriah...

Program berlangsung di rumah anak yatim Damai pada 4-6 Dis 09...program byk disini dgn modul2 dan aktiviti santai...ada juga aktiviti yg melibatkn anak2 yatim damai...Jazakallahu khairan khasira buat sume tenaga kerja KPO, penasihat, dan peserta yg same2 btungkus lumus dlm menjayakan KPO 09...Alhamdulillah...tahniah
dedikasi buat mereka:
wan, ustaz remy n aina: MT KPO yg btungkus lumus...exspecially wan n aina yg sudah merancang lebih 6 bulan...syukran atas tunjuk ajar kalian..ustaz yg byk beri kata2 nsht dan semangat...sempoi dalam gerak kerja...syukran ustaz
kak as dan pu3: kenangan di asrama damai xkn ku lupe...pukul tiga pagi masih di tepi kolah..hehe...sukaneka bersama adik2 asrama damai...moga ukhuwah kite terus mekar mewangi
kak ros, ina, ekin n kak saidah: kite tidak dapat bmesra sgt..mgkn kekangan masa dan tugas kerja yg memisahkn kite..agak sedih, sbb biasanye ape2 program slalu bersama kalian..namun, tautan itu masih terasa...berkongsi gelak tawa walau seketika...
pakcik lisam n aman: mg korang mcm kembar...x dpt di nafikn...syukran aman sudi membantu taipkn sijil..dikala kepala dh pusing...syukran pakcik tolong agkt barang waktu sukaneka
kak suhana n kak asma: syukran...kenangan mgkn tidak byk kerana kakak2 ini suka tidur (hehe, buat keje sbnrnye) di dewan...masa bersama pn kurang...kak suhana (rase cam makin jauh je..huhu)
abg fitri: sgt berwibawa sbg pengacara...org dh byk pengalaman...(^,^)
akhi firdaus, akhi imran n akhi ruzaini: masing2 punya kerenah masing2...sy hanya memerhati insan yg tidak byk bcakap namun byk gelagat..hehe
ha, x lupe juga nisa, ila n ridz: huhu, nisa yg sempoi dan semangat...ila yg ayu dan cergas...ridz yg dilanda demam..hak3

5 kata-kata semangat:

zarina dee zhalilah said...

pssstttt....
wah, rindu kpo...
grrr... kak masuitah la org yang slalu awal dtg jemput kami untuk agihkan makanan
bodek la tu nak makan lbh..lalala

azzahra_solehah said...

wah...ina, eja nama pn salah...ish3
ade ke patut cakap gitu...
akak dtg meraikan kalian...
wawawa, sedihnya...sob9

AsNiza said...

salam..

rindunya kat semua.. kalu bleh undur masa, pause kejao time KPO kan best gak.. huhu.. berangan. =p

MujahidEEn_89 said...

wa... tak aci... buat masa org nak exam

Sa'idaH said...

ape yang rasa jauh ni masyitah..rindu kt akak le tu..hehe

sahabat yang jauh di mata, jarang berbicara,
jika terkenang, doakan sahaja..

semoga doanya sampai, terkesan dihati sahabat yang didoa tadi..
ukhwah kita kan, fillah.

-dari kak suhana bijak yg xde acc google (ni saidah punya, ntah nape xlog out lagi rupanya smpi hari neh)

Post a Comment